Peus de porc amb pinyons i pèsols

 (I. Domènech)

 

Ingredients

  • Els peus, com sempre, 1/2 ò 1 per hom, però, aquesta vegada, hi traurem els ossos.

  • Farina i ou per arrebossar.

  • Oli, sal, pebre bo.

  • Una bona grapada de pinyons.

  • Una cullerada de pèsols cuits per cada ració.

  • Salsa de tomàtiga cuita -que cobreixi els peus.

  • Una picada catalana: (a salses).

  • Pa frit per acompanyar.

 

 

 

Com fer-ho

  • Els courem, com s'explica a "peus de porc d'en Tomeu",i, un cop bullits, els traurem els ossos.  Els enfarinam i passam per ou i els fregim a foc viu.

  • Els posam dins una greixonera, amb un bon grapat de pinyons i de pèsols cuits.

  • Hi tiram salsa de tomàtiga cuita, brou de bullir  els peus i una picada catalana i ho deixam coure tot plegat una mitja hora.

  • S'acompanyen de pa fregit.